Despre Partener de Încredere

Partener de Încredere Smart City este un Certificat de Garanție ce poate fi folosit în relația cu beneficiarii finali (autoritățile publice centrale și locale).

Partener de Încredere Smart City este un proiect implementat de Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate (ARSCM) și presupune folosirea mărcii Partener de Încredere Smart City și eliberarea unui Certificat Partener de Încredere Smart City.

Evaluarea se face anual iar dreptul de folosință al mărcii și al certificatului se acordă pentru o perioadă de 12 luni. Ulterior acestei perioade solicitanții pot cere prelungirea Certificatului și a dreptului de folosire a mărcii.

ARSCM nu este implicat în activități de producție sau distribuție a produselor și serviciilor asociate Industriei Smart City – astfel, ARSCM rămâne extrem de obiectiv în procesul de certificare.

Partener de Încredere Smart City este un certificat de încredere acordat producătorilor, distribuitorilor de servicii și produse Smart City care respectă standardele de calitate impuse de ARSCM.